Hírek

2013.11.05 12:23

LELEPLEZŐ TANULMÁNY

mikrohullamu_suto.jpg

mikrohullámú sütő

MEGBETEGIT!

 

Már többen is elvégeztük a következő kísérletet, kérem, végezze el Ön is:

 

Vizet forraltunk fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben, majd a különböző vizeket lehűtöttük.

Majd a felforralt és később lehűtött vízben magokat csíráztattunk.

 

A kísérlet eredménye a következő lett:

A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75 %-a kelt ki.

A gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50 %-a kelt ki.

Az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25 %-a kelt ki.

A mikrohullámú sütőben a magok 0 %-a kelt ki.

 

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.

 

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel, hogy meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?

 

Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!

 

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikrohullámú sütőben megfőzve.

 

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

 

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik, és káros az emberi szervezetnek.

 

Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.

 

A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki.

 

Gondoljuk meg, hogy használjuk-e ezt a kényelmes, ámde kártékony eszközt, amit mikrohullámú sütőnek hívnak…

 


Készíts ingyenes honlapot Webnode